Nieuws

Micro Machining Group neemt deel aan W3+Fair Wetzlar Duitsland.

In het centrum van de optische industrie in Wetzlar Duitsland vindt op 21 en 22 februari aanstaande de W3+Fair plaats. Deze beurs heeft als doel het leggen en onderhouden van contacten tussen ontwikkelaars van optische systemen en toeleveranciers in deze high-end industrie. Gezien het gegeven dat dit naadloos aansluit op de competenties en doelmarkten waarin de Micro Machining Group bedrijven Technology Twente en Germefa actief zijn zullen wij dit jaar voor de eerste maal acte de présance geven.

Wij heten u van harte welkom op stand nummer C4b.

LEES MEER

Germefa investeert in Sodick SLC600G draadvonkmachine.

Door de investering in deze draadvonkmachine met lineaire motoren en hoog nauwkeurigheid aangevuld met Esprite CAD CAM module is dit uitstekend passende voor het product pakket en klantenmix van Germefa .

De sterke punten van de Sodick SLC600G zijn:

    Lineaire aandrijftechniek

    Keramische basis componenten

    3D Solid model programmering

Heeft u producten waar draadvonkwerk in zit?

Stuur u aanvraag naar verkoop@germefa.nl voor een vrijblijvende offerte.

LEES MEER

Germefa BV investeert in langdraaimachine

GERMEFA BV INVESTEERT IN STAR SR-20 RIV LANGDRAAIMACHINE.

Concrete aanleiding voor deze investering is de vraag en behoefte van onze klanten en doelmarkten voor complexe en nauwkeurige onderdelen. De door Oude Reimer te leveren machine (eind april 2015) is de jongste generatie van SR20 familie. Deze machine is standaard uitgevoerd met een kop voor aangedreven gereedschap die onder een hoek te zetten is en die kan worden ingezet op zowel de hoofd- als de tegenspil. Met deze capaciteitsuitbreiding kunnen we nog beter inspelen op de wensen van de markt voor korte levertijden.

René de vries

LEES MEER

AS 9100 audit succesvol doorlopen door Technology Twente.

Afgelopen September heeft Technology Twente opnieuw met succes de, door het onafhankelijke keuringsinstituut Lloyd’s uitgevoerde, jaarlijkse audit voor haar AS9100 (Rev. C) kwaliteitssysteem doorstaan. Doordat onze belangrijkste bedrijfsprocessen conform deze norm geborgd zijn kunnen onze klanten in de Aerospace en overige industrieën ook het komende jaar weer blijven rekenen op producten van top niveau.

LEES MEER